Skip to main content
Restauratie

Restauratie door professionele timmermannen

Als ervaren timmerbedrijf zijn wij gespecialiseerd in restauratieprojecten. Of het nu gaat om het restaureren van historische gebouwen of het herstellen van beschadigde elementen aan een woning, wij pakken het professioneel aan en gebruiken daarbij uitsluitend hoogwaardige materialen. Ook voor de meest ingewikkelde projecten draaien wij onze hand niet om. Zo hebben wij bijvoorbeeld een prachtige kerkdeur mogen restaureren en weer in oude staat teruggebracht.

Bij het restaureren van een historisch gebouw of object is het belangrijk om te werken met de juiste materialen en technieken, zodat de authenticiteit van het object behouden blijft. Wij hebben de kennis en ervaring om deze technieken toe te passen en werken daarbij altijd nauw samen met opdrachtgevers om het gewenste resultaat te bereiken. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde delen of het volledig herstellen van een historisch pand, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat altijd voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Onze passie voor restauratiewerk blijkt uit de projecten die wij hebben afgerond. Zo hebben wij met trots een kerkdeur gerestaureerd, waarbij we met zorg en aandacht elk detail hebben hersteld. Bij ons kunt u rekenen op vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid bij elk project dat wij uitvoeren. Wij stellen ons ten doel om het verleden te bewaren en in ere te herstellen, zodat toekomstige generaties kunnen blijven genieten van ons rijke culturele erfgoed.

Bekijk onze projecten!


Onze vorige projecten

    In 2013 hebben wij een restauratieproject gekregen voor een doopsgezinde kerkdeur im Borne uit de 17e eeuw. Deze hebben wij vakkundig, met zorg behandeld, en teruggebracht naar de oude staat van de deur. Zo bleef de geschiedenis van deze prachtige kerkdeur behouden.  


    De afbeeldingen hierboven zijn van een tweedde restauratieproject. Hier hebben wij succesvol de gevel van een woonhuis in Amsterdam gerestaureerd. Ook dit project hebben wij met uiterste precisie en zorg behandeld, om de gevel weer terug naar zijn oude staat te brengen.