Skip to main content
Renovatie

Ervaring en vakmanschap: uw partner in renovatie

Als timmerbedrijf hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van renovatie. Of het nu gaat om metselwerk, kozijnen, daken, vloeren of houten gevelbeplating, wij zijn de experts die uw project tot een succes kunnen maken. Wij hebben de expertise en vaardigheden om de meest complexe renovatieprojecten aan te pakken en om te zetten in prachtige resultaten. Onze focus ligt altijd op kwaliteit, duurzaamheid en effici├źntie, waardoor wij elke klus op tijd kunnen afronden.

Onze ervaren timmermannen weten precies wat er nodig is om uw renovatieproject tot een succes te maken. Wij zijn trots op onze reputatie als betrouwbare en professionele partner voor renovatieprojecten.

Kortom, als u op zoek bent naar een timmerbedrijf met jarenlange ervaring en een passie voor renovatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bekijk onze projecten!

Onze diensten


Metselwerk

Als professioneel timmerbedrijf zijn wij gespecialiseerd in gevelwerkzaamheden, zoals het onderhoud en/of vervangen van voegwerk, impregneren van gevels, vervangen van gevels/metselwerk en renoveren van gevelbekleding.

Onze ervaren timmermannen werken met hoogwaardige materialen en garanderen kwaliteit en duurzaamheid bij elke klus. Kortom, als u een betrouwbare partner zoekt voor uw gevelwerkzaamheden, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij staan garant voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid bij elke opdracht die wij uitvoeren.


Vloeren

Bij Wiggers Timmerbedrijf lossen wij vochtproblemen in kruipruimtes en kelders eenvoudig op en vervangen indien nodig aangetaste delen of zelfs de volledige houten vloer door bijvoorbeeld een betonvloer. Zo blijft uw huis beschermd tegen vocht en schimmel. Onze ervaren timmermannen garanderen kwaliteit en duurzaamheid bij elke klus die wij uitvoeren.

Kortom, voor een betrouwbare partner in het oplossen van vochtproblemen en het vervangen van vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor vakmanschap en kwaliteit bij elke opdracht.


Kozijnen

Het leveren en plaatsen van kozijnen met of zonder ramen is voor ons als professioneel timmerbedrijf geen enkel probleem. We hebben de expertise en vaardigheden om kozijnen op maat te maken en perfect te installeren, inclusief de bijbehorende ramen.

We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en garanderen dat onze kozijnen lang meegaan en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden.

Als het gaat om het leveren en plaatsen van kozijnen, kunt u vertrouwen op onze ervaring en expertise.


Daken

Voor daken kunnen wij als timmerbedrijf verschillende diensten leveren.

Zo zijn wij in staat om bestaande dakpannen te vervangen en indien nodig de huidige dakconstructie te verbeteren. Ook het aanbrengen van isolatieplaten behoort tot onze expertise. Daarnaast kunnen wij dampdoorlatende folie aanbrengen om de aantasting van het dakhout tegen te gaan. Het vervangen van goten en lijsten behoort eveneens tot onze diensten.

Wij werken met de grootste zorg en precisie, zodat uw dak weer jarenlang mee kan


Gevelbeplating of rabat

Bij ons timmerbedrijf bieden wij verschillende opties aan voor het vervangen van houten gevelbekleding. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor Werzalit, Keralit of een ander hoogwaardig materiaal om het hout volledig te vervangen. Ook voor het onderhouden en/of vervangen van Trespa gevelbekleding kunt u bij ons terecht.

Wij werken met de grootste zorg en precisie om ervoor te zorgen dat uw gevelbekleding er weer als nieuw uitziet en beschermd blijft tegen alle weersomstandigheden. 

Neem gratis contact op!