Skip to main content

Onderhoud


Onderhoud gedaan door professionals

Onderhoud is een van de belangrijkste aspecten van bestaande accommodaties. Slecht onderhoud kan namelijk op lange termijn veel geld en tijd kosten. 

Bij Wiggers Timmerbedrijf zijn uw timmerwerkzaamheden in betrouwbare handen. Wij leveren namelijk verschillende tijdbesparende en energiezuinige oplossingen, die voor u grote zorgen kunnen voorkomen. In overleg met u bepalen wij welke soort onderhoud het beste bij uw situatie past, zodat u weer jaren zonder zorgen verder kan.

Jarenlange ervaring

Wij leveren al jarenlang onderhoud voor allerlei vormen van timmerwerk, metselwerk en houtwerk. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Dakkapellen
  • Laminaatvloeren
  • Gevelbeplating

Bij Wiggers Timmerbedrijf zorgen wij voor alle soorten onderhoud zodat u tijd en geld bespaard, en jarenlang verder kan. 

Toekomstig onderhoud

Als uw accommodatie of bedrijfspand nog niet aan onderhoud toe is, maar dat in de toekomst wel nodig zal zijn, kunnen wij u ook advies geven, en de beste oplossingen hiervoor bieden, ook als u besluit (een deel van) de werkzaamheden zelf uit te voeren.


Heeft u dringend onderhoud nodig aan uw pand, of heeft u vragen over mogelijk toekomstig onderhoud? Neem gerust contact op en dan zullen wij u verder helpen!