Skip to main content

Onze materialen

Meranti

Meranti hout is een perfect materiaal voor timmerprojecten omdat het duurzaam en sterk is. Het wordt vaak gebruikt voor kozijnen en deuren, omdat het bestand is tegen de elementen en weinig onderhoud nodig heeft.

Meranti hout heeft ook een mooie uitstraling, met een warme en natuurlijke kleur die goed past bij verschillende soorten interieur.

Het hout is gemakkelijk te bewerken en kan worden aangepast aan de wensen van de klant. Kortom, meranti hout is een geweldige keuze voor elke timmerklus.

Meranti

Okoume

Een van de grootste voordelen van okoume multiplex hout is de veelzijdigheid ervan. Het kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals meubels, kasten en vloeren.

Het hout is ook licht van gewicht, wat het gemakkelijk maakt om te hanteren en te transporteren. Okoume multiplex hout heeft ook een mooie warme en natuurlijke uitstraling die goed past bij verschillende soorten interieur.

Het hout is ook gemakkelijk te onderhouden en gaat lang mee, waardoor het een economische keuze is voor timmerprojecten.


Okoume

Heeft u vragen over de soorten hout, of de mogelijkheden hiervan? Neem gerust contact op met onze experts.